Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais, feuilles lavées et séchées
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 gousse d'ail
- 30 g échalote
- 1000 g de palourdes fraîches, nettoyées
- 400 g d'eau, jusqu’à l’obtention de 750 g de liquide
- 1 c. à café de sel
- 100 g de tomates-cerises, coupées en deux
- 1 pincée de poivre noir, fraîchement moulu
- 350 g de pâtes sèches, type farfalle, d’excellente qualité
- 15 g de pignons de pin entiers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1803 kJ / 431 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortiglioni saumon et crevettes
40min
Pâtes tomates, jambon et salami piquant
45min
Penne all’arrabbiata
20 Min
Pâtes et petits pois
35 Min
Gratin dauphinois
50 Min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Menu complet: lentilles, filet de porc et salade
2 godz. 40 min
Kebabs de boulettes de poulet au riz
1 Std. 40 Min
Tartelettes aux fraises
1 Std. 15 Min
Penne aux moules
1 Std.
Citronnade
5 Min
Tiramisu stracciatella
2 Std. 30 Min