Apparaten en accessoires
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 50min
6 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
449.3 mg
Eiwitten
16.2 g
Calorieën
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met groentemix
55min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Geen beoordelingen
Spek en fontina gerolde pizza
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Eendenlever
33u.
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Mangochutney
1u. 20min