Apparaten en accessoires
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 50min
6 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
449.3 mg
Eiwitten
16.2 g
Calorieën
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Vetten
10.5 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
4.3 g
Koolhydraten
52 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Concord druivenparels met champagne
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Gevulde groenten
1u. 20min
Kip met citroen
50min
Kipfricassee
Geen beoordelingen
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Geen beoordelingen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2u. 40min