Compatibele versies
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzadeeg
- 210 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 350 g broodbloem
- 1 tl zout
Topping
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in schijfjes (5 mm)
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 120 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)
- 100 g verse eekhoorntjesbrood, in plakjes
- 120 g rauwe varkensworsten, zonder vel, verkruimeld
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje zout
- 1 takje verse rozemarijn
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 449.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappelsoep met curry
35 min
Suikervrij bananenbrood
1h 15min
Haver horchata
Geen beoordelingen
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Ratatouille galette
1 godz. 30 min
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1 godz. 30 min
Mai tai
10 min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35 min
Gevulde kalkoenborst
Geen beoordelingen
Loempia’s
55min
Gestoomde viskoekjes Thaise stijl
45min