
Apparaten en accessoires
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 50min
6 stuks
Ingrediënten
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Voeding per 1 stuk
Calorieën
369.3 kcal /
1545.3 kJ
Eiwitten
16.2 g
Vetten
10.5 g
Koolhydraten
52 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
4.3 g
Natrium
449.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Pizza Gourmet
10 recepten
Benelux
Benelux