Compatibele versies
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzadeeg
- 210 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten en te besprenkelen
- 350 g broodbloem
- 1 tl zout
Topping
- 500 g water
- 250 g aardappelen, in schijfjes (5 mm)
- 1 snuifje gedroogde tijm
- 120 g mozzarella, in plakjes (7-8 mm)
- 100 g verse eekhoorntjesbrood, in plakjes
- 120 g rauwe varkensworsten, zonder vel, verkruimeld
- 2 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje zout
- 1 takje verse rozemarijn
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1545.3 kJ / 369.3 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 449.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vanille yoghurt
12h 20min
Haver horchata
Geen beoordelingen
Ovengebakken groentechips
Geen beoordelingen
Spaanse brunch
1h 15min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Vegetarische Wellington
2hod. 10min
Vegetarisch medaillon
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2 Std. 45 Min
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1h 15min