Kacangma (Motherwort Chicken)

Kacangma (Motherwort Chicken)

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
5 portions

Ingrediënten

  • fresh ginger cut in slices
    100 g
  • toasted sesame oil
    30 g
  • kampung chicken (free-range chicken) whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)
    800 g
  • motherwort (see tips)
    20 g
  • distilled rice wine
    100 g
  • glutinous rice wine (huangjiu)
    200 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 124 mg
Eiwitten 33 g
Calorieën 1261 kJ / 301 kcal
Vetten 10 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...