Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh ginger, cut in slices
- 30 g toasted sesame oil
- 800 g kampung chicken (free-range chicken), whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)
- 20 g motherwort (see tips)
- 100 g distilled rice wine
- 200 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Chicken Porridge
1h 10min
Moonlight Over the Lotus Pond (Stir Fried Vegetable Mix with Prawns)
30min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Stir fried broccoli with carrot
15min
Chicken porridge with century egg
30min
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Teochew Seafood Porridge
45min