Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh ginger, cut in slices
- 30 g toasted sesame oil
- 800 g kampung chicken (free-range chicken), whole legs, with skin and bone, cut in chunks (3 cm)
- 20 g motherwort (see tips)
- 100 g distilled rice wine
- 200 g glutinous rice wine (huangjiu)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1261 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Yee Mee
30 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Yu wan tang (fish ball soup)
40 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Stir fried broccoli with carrot
15 Min
Macaroni ABC Soup
55 min
Curry chicken
1h
Fast and easy stir fried mee hoon
20 min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1h 25min
Chicken Porridge
1 godz. 10 min
Crispy Ikan Bilis
40 min