Apparaten en accessoires
Lang rijzende pizza
Voorbereiding. 30min
Totaal 20u.
4 stuks
Ingrediënten
Het deeg (de dag ervoor)
-
water200 g
-
verse gist3 g
-
200 g manitoba bloem, (zie tip)tarwebloem (zie tip)200 g
Het deeg (de dag zelf)
-
koud water120 g
-
200 g manitoba bloemtarwebloem200 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten20 g
-
vloeibaar moutextract (optioneel)1 tl
-
zout8 g
-
150 g mozzarella, in schijfjesbuffelmozzarella in schijfjes150 g
Topping
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
courgettes in blokjes (2 cm)200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
Parmezaanse kaas50 g
-
verse basilicumbladeren3 - 4
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Natrium
1060.5 mg
Eiwitten
22.3 g
Calorieën
2560.3 kJ /
611.5 kcal
Vetten
23 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
9.5 g
Koolhydraten
74.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Virgin chai vanille cocktail
45min
Chocolade babka
3u.
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Citroen en yoghurt dessert
3u. 15min
Chai latte parfait
15u. 5min
Koken van langkorrelige bruine rijst
Geen beoordelingen
Koken van basmatirijst
35min
Verse pasta zonder eieren
Geen beoordelingen
Antioxidantenboost
10min
Spaghetti met tonijn
40min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Limoncello-Taart
2u. 30min