Lang rijzende pizza

Lang rijzende pizza

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 20u.
4 stuks

Ingrediënten

Het deeg (de dag ervoor)
  • water
    200 g
  • verse gist
    3 g
  • tarwebloem (zie tip)
    200 g
    200 g manitoba bloem, (zie tip)
Het deeg (de dag zelf)
  • koud water
    120 g
  • tarwebloem
    200 g
    200 g manitoba bloem
  • extra vergine olijfolie om in te vetten
    20 g
  • vloeibaar moutextract (optioneel)
    1 tl
  • zout
    8 g
  • buffelmozzarella in schijfjes
    150 g
    150 g mozzarella, in schijfjes
Topping
  • teentje knoflook
    1
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • courgettes in blokjes (2 cm)
    200 g
  • zout
    1 - 2 snuifjes
  • kerstomaten gehalveerd
    200 g
  • Parmezaanse kaas
    50 g
  • verse basilicumbladeren
    3 - 4

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 stuk

Natrium 1060.5 mg
Eiwitten 22.3 g
Calorieën 2560.3 kJ / 611.5 kcal
Vetten 23 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 9.5 g
Koolhydraten 74.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...