Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Het deeg (de dag ervoor)
- 200 g water
- 3 g verse gist
-
200
g tarwebloem (zie tip)
of 200 g manitoba bloem (zie tip)
Het deeg (de dag zelf)
- 120 g koud water
-
200
g tarwebloem
of 200 g manitoba bloem - 20 g extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 1 tl vloeibaar moutextract (optioneel)
- 8 g zout
-
150
g buffelmozzarella, in schijfjes
of 150 g mozzarella, in schijfjes
Topping
- 1 teentje knoflook
- 20 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, in blokjes (2 cm)
- 1 - 2 snuifjes zout
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 - 4 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2560.3 kJ / 611.5 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1060.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Geklopt eiwit
5min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Hazelnootijs
Geen beoordelingen
Vegan boter
Geen beoordelingen
Familie kip galette
1h 55 min
Pisco sour
Geen beoordelingen
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Geen beoordelingen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Slagroom
10min
Mayonaise
5min