Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Het deeg (de dag ervoor)
- 200 g water
- 3 g verse gist
-
200
g tarwebloem (zie tip)
of 200 g manitoba bloem (zie tip)
Het deeg (de dag zelf)
- 120 g koud water
-
200
g tarwebloem
of 200 g manitoba bloem - 20 g extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 1 tl vloeibaar moutextract (optioneel)
- 8 g zout
-
150
g buffelmozzarella, in schijfjes
of 150 g mozzarella, in schijfjes
Topping
- 1 teentje knoflook
- 20 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, in blokjes (2 cm)
- 1 - 2 snuifjes zout
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 - 4 verse basilicumbladeren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2560.3 kJ / 611.5 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 74.8 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9.5 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1060.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Geklopt eiwit
5 min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Vanille-ijs sandwiches
13sa 25 dk
Glutenvrije chocolade cupcakes met botercrème
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2h 30min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Snel vruchtenijs
10min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2h 10min
Napoleon hoedjes
Geen beoordelingen
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Bosbessen cheesecake-ijs
14h 35min
Advocaat
10min