Apparaten en accessoires
蓮藕海鮮餅
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
蓮藕 洗淨去皮250 克
-
花枝 洗淨切塊100 克
-
蝦仁 洗淨切塊150 克
-
薑 切小塊5 克
-
蔥 切細蔥花2 - 3 支
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
七味粉½ 茶匙
-
鹽1 小撮
-
蓮藕粉1 大匙
-
麵粉 適量,沾粉用
-
油 適量,油煎用
-
番茄醬 適量,蘸醬用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
166.5 mg
Eiwitten
9.7 g
Calorieën
327.5 kJ /
78.4 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
2.1 g
Verzadigd vet
137.3 g
Koolhydraten
14.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
入秋養生
10 recepten
Taiwan
Taiwan