Apparaten en accessoires
筊白筍炒雪菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
2 人份
Ingrediënten
-
雪菜 切小段(約1公分)30 克
-
薑10 克
-
油10 克
-
新鮮毛豆仁50 克
-
筊白筍 切小丁100 克
-
糖¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
4.533 g
Calorieën
397 kJ /
94 kcal
Vetten
5.917 g
Vezels
2.824 g
Koolhydraten
7.189 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan