Apparaten en accessoires
鮮蝦干貝佐咖哩柳橙油醋醬
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
柳橙1 顆
-
蒜頭30 克
-
蔥 切段,留一些切蔥花2 支
-
特級初榨橄欖油15 克
-
生明蝦 (鳳尾蝦),開背去腸泥12 隻
-
干貝12 個
-
清酒1 大匙
-
黑胡椒粉少許
-
蘋果醋1 茶匙
-
咖哩粉¼ 茶匙
-
特級初榨橄欖油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
柳橙 洗淨切片1 顆
-
鮭魚卵 (optioneel)1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
532.5 mg
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
613.2 kJ /
146.7 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
40.6 g
Koolhydraten
9.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
低GI簡易料理
8 recepten
Taiwan
Taiwan