Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fricadelles
- 200 g de lait
- 125 g de pain, coupé en morceaux
- 300 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g de viande hachée
- 1 œuf
- 2 c. à soupe de paprika
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
Le coulis de tomates
- 20 g de concentré de tomate
- 1000 g de tomates, coupées en quartiers
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 100 g de farine
- 20 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1525.7 kJ / 364.7 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 34.5 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 725.2 g
- Natrium
- 5.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de poulet à l’italienne
50min
Polpette à l'italienne, sauce tomate et spaghetti
50min
Goulasch de veau, pommes de terre et pommes
1 Std. 25 Min
Gratin de viande hachée, curry et pomme de terre
1h 10min
Cuisse de poulet en croûte de sel, pommes de terre épicées
1h 20min
Chakchouka au four
1h 10min
Boulettes de poulet aux pommes de terre
2h 10min
Irish meatloaf
1h 10min
Soupe de tomates aux tortellinis de viande hachée
35 min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4 godz.
Bœuf Stroganov
55 min
Galettes d'Izmir
1 godz. 5 min