Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindsfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Rüebli, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
¼ - ½
TL Majoran, getrocknet, nach
Belieben
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz zum Kochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tri-Tip Rindsfleisch mit Maiskolben und Krautstiel
3h
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1 godz. 30 min
Sommerlicher-Glace-Kuchen
4h 50min
Fenchelsalat mit Parmesan (TM6)
10min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55 min
Zitronen-Glace
12 Std. 30 Min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 min
Honig-Glace
17h 45min
Kartoffel-Focaccia
2h 50min
Schoggi-Coulant mit Herz
1 godz. 30 min
Teigtäschchen mit Zucchetti und Poulethackfleisch
1 godz. 10 min