Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindsfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Rüebli, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
-
¼ - ½
TL Majoran, getrocknet, nach
Belieben
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz zum Kochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1 godz.
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1 godz.
Trenette mit Pesto
45 min
Pouletschenkel mit Mole verde
1 godz.
Kalbsmilken mit Weissweinsauce
Geen beoordelingen
Kardamom-Rosen-Shortbread
1 godz. 30 min
Brocéliande
10 Std.
Mango-Joghurt-Glace
12h
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 godz. 30 min
Schoggi-Coulant mit Herz
1 godz. 30 min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 Min