Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 75 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 50 g Gouda, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Wasser, kalt
- 2 ½ TL Salz
- 350 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Öl
- 600 g Spargel, weiß, geschält, holzige Enden abgeschnitten, in Stücken (ca. 3 cm)
- 3 Eier
- 200 g Schmand
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1199 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 820 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Reibekuchen-Burger
35min
Zucchini-Ricotta-Quiche mit Mandelblättchen
1h 20min
Quiche mit Schinken und Spinat
1h 20min
Gemüse-Schmand-Kuchen
1h 30min
Kräuterkuchen
2h
Paprika-Oliven-Tortilla
1h 20min
Quiche mit Kräuterseitlingen
1h 45min
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1h 30min
Reibekuchen-Tarte mit Spinatcreme und Lachs
1h 15min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min
Elsbeths schnelle Schinken-Brokkoli-Torte
1h 15min
Porree-Feta-Tarte
2h