Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 1 chalota
- 20 g azeite
- 250 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of ½ cubo de caldo de legumes - 150 g queijo azul Jersey blue (ver dica), cortado em pedaços
- 30 g farinha
- 50 g manteiga cortada em pedaços
- 80 g natas
- 1 c. chá de pimenta
- 2 pitadas de noz-moscada
- 500 g batata cortada em fatias finas (2-3 mm aprox.)
- 500 g pastinaca cortada em fatias finas (2-3 mm aprox.)
- 500 g batata-doce cortada em fatias finas (2-3 mm aprox.)
- 50 g noz em metades, mais q.b. p/ decorar
- 2 c. sopa de mel
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Eiwitten
- 17.8 g
- Koolhydraten
- 90.5 g
- Vetten
- 42.3 g
- Verzadigd vet
- 19.8 g
- Vezels
- 14.3 g
- Natrium
- 0.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1 Std. 45 Min
Falafel com molho de tomate e coco
9 Std.
Gnocchi com curgete - TM5
Geen beoordelingen
Mac & cheese com queijo cheddar vegan
3h
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45 Min
Bobó de cogumelos com batata-doce
50 min
Almôndegas de couve-flor com molho de tomate
1 Std. 30 Min
Tarte de grão com recheio de cogumelos e beterraba
45 Min
Batata-doce recheada com tempeh e tahini
1 Std.
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40 Min
Gratinado de batata e aipo
1h 10min
Frango com parmesão, limão e espirais de curgete - TM5
30 min