Pierogi met vlees
TM6 TM5

Pierogi met vlees

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Vulling

  • 100 g uien, in vier gesneden
  • 20 g koolzaadolie
  • 320 - 350 g rundvlees, gekookt, in stukken (zie tip)
  • 40 - 50 g wortelen, gekookt, in stukken (zie tip)
  • ½ tl zout
  • ½ tl gemalen zwarte peper
  • ¼ - ½ tl gedroogde marjolein

Pierogi

  • 250 g water, en iets meer om de pierogi te koken
  • 1 ei
  • 20 g koolzaadolie
  • 560 g bloem, en iets meer om te bestuiven
  • 1 snuifje zout, en iets meer om de pierogi te koken

Voeding
per 1 portie
Calorieën
2006 kJ / 479 kcal
Eiwitten
20.3 g
Koolhydraten
74.3 g
Vetten
12.1 g
Vezels
3.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten