
Apparaten en accessoires
Pierogi met vlees
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Voeding per 1 portie
Calorieën
479 kcal /
2006 kJ
Eiwitten
20.3 g
Vetten
12.1 g
Koolhydraten
74.3 g
Vezels
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Geen beoordelingen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Geen beoordelingen
Mini Burgers
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Glühwein
15min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3u. 20min