Pierogi met vlees

Pierogi met vlees

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
6 porties

Ingrediënten

Vulling
  • uien in vier gesneden
    100 g
  • koolzaadolie
    20 g
  • rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)
    320 - 350 g
  • wortelen gekookt, in stukken (zie tip)
    40 - 50 g
  • zout
    ½ tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • gedroogde marjolein
    ¼ - ½ tl
Pierogi
  • water en iets meer om de pierogi te koken
    250 g
  • ei
    1
  • koolzaadolie
    20 g
  • bloem en iets meer om te bestuiven
    560 g
  • zout en iets meer om de pierogi te koken
    1 snuifje

Voeding per 1 portie

Calorieën 479 kcal / 2006 kJ
Eiwitten 20.3 g
Vetten 12.1 g
Koolhydraten 74.3 g
Vezels 3.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...