Apparaten en accessoires
Pierogi met vlees
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
2006 kJ /
479 kcal
Vetten
12.1 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
74.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Hummus
5min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Vegan cheeseburgers
10u.
Veggie regenboog pizza
Geen beoordelingen
Caipirinha van mango
5min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Zeevruchtensoep
30min