Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pompoenpitten
- 60 g pinda's, geroosterd, ongezouten
- 80 g ijsbergsla, in stukken
- 100 - 150 g verse bladspinazie, grof gehakt
- 1 lente-ui, enkel het groene deel
- 1 takje verse koriander, enkel de bladeren
- 1 takje verse peterselie, enkel de bladeren
-
1
serrano chilipeper
of 1 verse jalapeñopeper - 1 snuifje gemalen komijn
- 2 el zout, naar eigen smaak
-
400
g groene tomatillo, gehalveerd
of 400 g groene tomaten, in blokjes - 2 teentjes knoflook
- 20 g olie met neutrale smaak
- 100 g uien
- 280 - 400 g water (zie tip)
- 8 kippenboutjes, met vel (zie tip)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1130 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiesje van konijn, appel en pruim
Geen beoordelingen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Geen beoordelingen
Batbout met kaas
30 min
Muntthee
25 Min
Smoothie trio
Geen beoordelingen
Rugelach met pistache-halva
Geen beoordelingen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50 min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Alpenmacaroni
45 min
Pizza met gehaktballen in pikante rode saus, scamorza en pepers
Geen beoordelingen