Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g pompoenpitten
- 60 g pinda's, geroosterd, ongezouten
- 80 g ijsbergsla, in stukken
- 100 - 150 g verse bladspinazie, grof gehakt
- 1 lente-ui, enkel het groene deel
- 1 takje verse koriander, enkel de bladeren
- 1 takje verse peterselie, enkel de bladeren
-
1
serrano chilipeper
of 1 verse jalapeñopeper - 1 snuifje gemalen komijn
- 2 el zout, naar eigen smaak
-
400
g groene tomatillo, gehalveerd
of 400 g groene tomaten, in blokjes - 2 teentjes knoflook
- 20 g olie met neutrale smaak
- 100 g uien
- 280 - 400 g water (zie tip)
- 8 kippenboutjes, met vel (zie tip)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1130 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Waterzooi van kip
1h
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Champagne en pompelmoes sorbet
Geen beoordelingen
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Zoete aardappellasagne
1h 20 min
Kip tikka masala
1h 10 min
Duitse brunch
1h 15 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1h 10 min
Portugees crème brûlée
25 Min
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min
Glühwein
15 min