Apparaten en accessoires
Kip met 'mole verde' saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1130 kJ /
269 kcal
Vetten
16 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pavlova-toren met gemengde bessen
5u. 30min
Scones met frambozenboter
25min
Shakshuka
50min
Spareribs met glazuur van appel en honing
Geen beoordelingen
Crème pâtissière
15min
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Lamscurry
1u.
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Batbout met kaas
30min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Geen beoordelingen