Apparaten en accessoires
Kip met 'mole verde' saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1130 kJ /
269 kcal
Vetten
16 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Vegan moussaka
1u. 50min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Tarte Tatin
2u.
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Roodbruin gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Miso Udon Noedels
20min