Apparaten en accessoires
Kip met 'mole verde' saus
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 porties
Ingrediënten
-
pompoenpitten100 g
-
pinda's, geroosterd, ongezouten60 g
-
ijsbergsla in stukken80 g
-
verse bladspinazie grof gehakt100 - 150 g
-
lente-ui enkel het groene deel1
-
verse koriander enkel de bladeren1 takje
-
verse peterselie enkel de bladeren1 takje
-
1 verse jalapeñopeperserrano chilipeper1
-
gemalen komijn1 snuifje
-
zout naar eigen smaak2 el
-
400 g groene tomaten, in blokjesgroene tomatillo gehalveerd400 g
-
teentjes knoflook2
-
olie met neutrale smaak20 g
-
uien100 g
-
water (zie tip)280 - 400 g
-
kippenboutjes, met vel (zie tip)8
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
27 g
Calorieën
1130 kJ /
269 kcal
Vetten
16 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Taart met peer en brie
1u. 10min
Cashewnoten en groenten in pindasaus met rijst
45min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
45min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min