Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g kalfszwezerik
- 250 g witte azijn
- 750 g koud water
- 600 g water
- ijskoud water
- ijsblokjes
- 300 g lente-uien, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 30 g olijfolie
- 1 - 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar eigen smaak
- 100 g witte wijn
- 100 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- zout, naar eigen smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Ovenburger
1h 45min
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Dadel curry dip
5 Min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1 godz.
Gember schillen
Geen beoordelingen
Hainanese kiprijst
1h 20min
Hornazo
Geen beoordelingen
Koken van parelspeltgraan
Geen beoordelingen
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2 Std. 30 Min
Crème anglaise
15 Min