Apparaten en accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
2280 kJ /
545 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Peperkoek met Honing
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Eiersalade met curry
1u. 30min
Pulled barbecue jackfruit
25min
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Gorgonzola spread
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2u. 30min
Tarte Tatin
2u.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Geen beoordelingen
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen