Apparaten en accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
2280 kJ /
545 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Geen beoordelingen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Hertenzadel met Veenbessencompote, Champignonknoedels en rode Kuri-pompoen
Geen beoordelingen
Flammekuchen
Geen beoordelingen
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Karamelpoeder
1u.
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min