Apparaten en accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
2280 kJ /
545 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Appeltaart
Geen beoordelingen
Geraspte Wortelsalade
10min
Ovengebakken Groentechips
1u. 45min
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
Baba met rum
Geen beoordelingen