Apparaten en accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
2280 kJ /
545 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Geen beoordelingen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Hugo spritz
25u. 10min
Driekoningentaart 100% chocolade
1u. 35min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Sojabolognese
40min
Chocoladetaart met Pistache
4u. 45min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min