Apparaten en accessoires
Kalfszwezerik met lente-uien
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
6 porties
Ingrediënten
-
kalfszwezerik1000 g
-
witte azijn250 g
-
koud water750 g
-
water600 g
-
ijskoud water
-
ijsblokjes
-
lente-uien in stukken300 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie30 g
-
zout naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 - 2 snuifjes
-
witte wijn100 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.100 g
-
zout naar eigen smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
2280 kJ /
545 kcal
Vetten
45 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2u.
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Geen beoordelingen
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Koffielikeur
40min
Suikervrij bananenbrood
1u. 15min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3u. 15min