Apparaten en accessoires
Nyonya kip-curry bun
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 45min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
521 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
2084 kJ /
498 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Geen beoordelingen
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Geen beoordelingen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1u. 30min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen