Apparaten en accessoires
Nyonya kip-curry bun
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 45min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
water120 g
-
suiker50 g
-
gedroogde gist2 tl
-
broodbloem (eiwitrijke bloem)350 g
-
melkpoeder30 g
-
ei, medium (53-63 g)1
-
zachte boter op kamertemperatuur40 g
-
zout½ tl
Nyonya kip-curry vulling
-
kippendijen, met vel (± 3 poten), in stukken (3 cm)1200 g
-
Nyonya kruidenpasta huisgemaakt of uit de winkel150 g
-
curry Madras poeder20 g
-
zout½ tl
-
olie om in te vetten
-
kokosmelk200 g
-
ei licht geklopt1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
521 mg
Eiwitten
23 g
Calorieën
2084 kJ /
498 kcal
Vetten
26 g
Vezels
3 g
Verzadigd vet
12 g
Koolhydraten
43 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dadel- en Haverdrank
20min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1u. 30min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Boemkool buffalo hapjes
35min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min