Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g kippendijen, met vel (ong. 2 poten), uitgebeend
- 10 g sojasaus
- ¼ tl gemalen witte peper
- 3 eieren
- 1560 g water
- ½ tl zout, naar eigen smaak
- 50 g verse gember
- 10 g teentjes knoflook
- 30 g olie
- 300 g rijst, gespoeld
- 1 tl zout
-
1
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
of 1 tl kippenbouillonpoeder, huisgemaakt of van de winkel - 2 pandan bladeren (zie tip)
- 50 g uien
- 70 g aardappelen, in blokjes
- 70 g tomaten, in partjes
- 120 g wortelen, in blokjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2663 kJ / 637 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1488 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Soba noodle mee goreng
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45 min.
Tunesische Chorba
45 min.
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Vegetarische bruine rijst
40 min.
Gebakken buns
Geen beoordelingen
Pekingeend
45 min.
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min