Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Preimpasto
- 80 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 130 g di farina manitoba + q.b.
Impasto
- 120 g di zucchero
- 1 limone, preferibilmente biologico, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 1 arancia, preferibilmente biologica, solo la scorza (senza la parte bianca)
- 60 g di latte
- 70 g di burro, a temperatura ambiente e a pezzi
- 2 uova
- 20 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di acqua di fiori d'arancio (vedere varianti)
- 450 g di farina manitoba
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 100 - 150 g di frutta candita mista, a piacere
- 30 g di mandorle a lamelle
- 50 g di granella di zucchero
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 8.03 g
- Koolhydraten
- 50.72 g
- Vetten
- 7.58 g
- Vezels
- 1.87 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan di Spagna panna e fragole
2h
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd
3h 40min
Scotch pie
3h
Dolce mandorle e carrube al vapore
Keine Bewertungen
Torcion dolce
3h 30min
Lamingtons australiani zucca e cannella
1 godz. 30 min
Mostaccioli siciliani
1h
Filetto sottovuoto con salsa al pepe, patate Dauphine e fagiolini
2h 30min
Marmor-Gugelhupf (ciambella marmorizzata)
2h
Crostata di castagne
2h 30min
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1 godz. 30 min
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3 Std. 50 Min