Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 - 130 g Xylit (Birkenzucker)
- 4 Eidotter
- 320 g Milch, 3,6% Fett
- 1 Vanilleschote, nur das ausgekratzte Vanillemark
- 400 g Skyr
- ½ TL Xanthan (Verdickungsmittel)
- 250 g Himbeeren
- 30 g Agavendicksaft
- 30 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 805 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 64 mg
Alternatieve recepten
Thunfisch-Avocado Salat mit fermentierten Zwiebeln (mit Gemüsestyler)
72h 30min
Blüten-Focaccia
1 godz. 45 min
Germstrudel mit Walnussfüllung
2sa 30 dk
Gebackener Lachs mit Zucchininudeln
30 dk
Topinambursuppe, Schmorbraten mit Erdäpfelknödel und Rotkraut; Apfel-Tiramisu
2sa 30 dk
Schnelle Tomatensuppe mit Basilikum
30 dk
Kürbis-Mandel-Suppe
40 dk
Birnen- und Apfelkompott (XXL)
3sa
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15 Std.
Menü: Kräutersaibling im Gemüsepackerl; Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
55min
Tomatencremesuppe (XXL)
40 dk
Kirscheis mit Schokostücken
5 dk