Apparaten en accessoires
Kirschenkompott
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 35min
4 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Wasser1300 g
-
Zucker70 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Zitronensaft, frisch gepresst30 - 40 g
-
Zimtstange halbiert1
-
frische Kirschen (siehe Variation)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
2 g
Calorieën
959 kJ /
230 kcal
Vetten
0.8 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kirschennektar
2u.
Brombeer-Vanille-Sirup
2u. 15min
Marillenmarmelade mit Vanille
1u. 5min
Zitronenmelissesirup
5u. 10min
Marillenkompott mit Lavendel und Pistazien
2u. 30min
Hollerkoch
2u. 50min
Marillennektar
2u.
Ribiselgelee
55min
Marillenröster
30min
Powidl
8u.
Zwetschkenröster
1u. 30min
Omas Apfelkompott
20min