Apparaten en accessoires
Kirschenkompott
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 35min
4 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Wasser1300 g
-
Zucker70 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Zitronensaft, frisch gepresst30 - 40 g
-
Zimtstange halbiert1
-
frische Kirschen (siehe Variation)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
2 g
Calorieën
959 kJ /
230 kcal
Vetten
0.8 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kirschennektar
2u.
Marillenmarmelade mit Vanille
1u. 5min
Hollerkoch
2u. 50min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1u. 10min
Marillennektar
2u.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1u. 20min
Ribiselgelee
55min
Erdbeermarmelade mit Holunderblüten
35min
Heidelbeermarmelade
55min
Powidl
8u.
Zwetschkenröster
1u. 30min
Omas Apfelkompott
20min