Apparaten en accessoires
Kirschenkompott
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 35min
4 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Wasser1300 g
-
Zucker70 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 EL
-
Zitronensaft, frisch gepresst30 - 40 g
-
Zimtstange halbiert1
-
frische Kirschen (siehe Variation)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
2 g
Calorieën
959 kJ /
230 kcal
Vetten
0.8 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
51 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Kirschennektar
2 godz.
Brombeer-Vanille-Sirup
2 godz. 15 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Hollerkoch
2 godz. 50 min
Ribiselgelee mit Lavendel und Prosecco
1 godz. 10 min
Marillennektar
2 godz.
Kirschenmarmelade mit Schokomarzipan
1 godz. 20 min
Ribiselgelee
55 min
Gelber Fisolensalat
40 min
Heidelbeermarmelade
55 min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Waldbeerenmarmelade
55 min