Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crème Pâtissière
- 330 g Milch
- 70 g Zucker
- 30 g Maisstärke
- 3 Eidotter
- ½ Vanilleschote, Mark ausgekratzt
Erdbeersauce
- 100 g Erdbeeren
- 50 g Gelierzucker 1:1
Brandmasse
- 180 g Wasser
- 70 g Milch
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 2 TL Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 175 g Weizenmehl, glatt
- Butter zum Einfetten
- 5 Eier (Größe M)
Fertigstellung
- 250 g Schlagobers, 36% Fett, kalt
- 3 Päckchen Sahnesteif
- 350 g Beeren, gemischt, frisch (z. B. Erdbeeren, Himbeeren, Heidelbeeren, Brombeeren, Ribisel)
- frische Minzeblättchen zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2078 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 128 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ribisel-Pavlova
2 Std. 50 Min
Bambas mit Puddingcreme
2 Std. 20 Min
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4 godz. 30 min
NomNom-Roulade
2 Std. 15 Min
Karamellisierte Blätterteigcremetörtchen
1 Std. 5 Min
Sacher-Gugls
1 Std. 30 Min
Bunte Donuts
2u. 40min
Schoko-Marmorgugelhupf
1hod. 40min
Schokomousse-Biskuitroulade
2 Std. 30 Min
Wiener Rehrücken
3 Std. 40 Min
Nusstorte mit Buttercreme
17h
Lebkuchen mit Zuckerglasur
25 Std. 30 Min