Compatibele versies
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Feines Schokoladenbiskuit (am Vortag zubereiten)
- 120 g Weizenmehl, glatt
- 35 g Maisstärke
- 35 g Kakaopulver (Backkakao)
- ¾ TL Backpulver
- 5 Eier (Größe M)
- 180 g Feinkristallzucker
- 10 g Vanillezucker (optioneel)
- 1 Prise Salz
- 40 g Butter
Erdbeer-Rhabarber Ragout
- 2 Bio-Zitronen
- 110 g Zucker
- 50 g Wasser, kalt
- 1 Päckchen Vanillepuddingpulver (ca. 37 g)
- 300 g Rhabarber, geputzt, gewaschen, in Stücken (2 cm), Schalen für die Deko aufheben
- 100 g Wasser
- 10 g Vanillezucker
- 1 Prise Zimt, gemahlen
- 200 g Erdbeeren, entkelcht
Mascarpone-Topfencreme und Fertigstellung
- 500 g Mascarpone
- 250 g Topfen, 20% Fett
- 50 g Schlagobers
- 200 g Erdbeermarmelade
- 1 EL Milch (optioneel)
- 250 g Erdbeeren, mit Grün, halbiert
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2040 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 254 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
NomNom-Roulade
2 godz. 15 min
Tiramisu Torte
6h 40min
Kugelige Mozarttorte
5h 30min
Schoko Drip Cake mit Ganache und Amarenakirschen
3 Std. 40 Min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Nusstorte mit Buttercreme
17h
No Bake Topfen-Frischkäsetorte mit Erdbeeren
4 godz. 35 min
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 Std. 40 Min
Schokomousse-Weichsel-Törtchen
3 Std. 20 Min
Schokomousse-Biskuitroulade
2h 30min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Biskuitroulade mit Erdbeer-Topfen-Fülle
4 godz. 35 min