Sopa de cevada dos Grisões

Sopa de cevada dos Grisões

3.7 3 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 55min
4 doses

Ingrediënten

  • cebola cortada em pedaços
    80 g
  • cenoura cortada em pedaços
    60 g
  • alho-francês cortado em pedaços
    100 g
  • bolbo de aipo cortado em pedaços
    100 g
  • carne seca "Bündnerfleisch", cortada em tiras (2 cm aprox.)
    100 g
    100 g bresaola, cortada em tiras (2 cm aprox.)
  • manteiga
    30 g
  • cevada perolada
    80 g
  • água
    900 g
  • caldo de legumes
    2 cubos de
  • natas c/ 30-40% de gordura
    100 g
  • sal
    1 pitada de
  • pimenta
    1 pitada de
  • salsa só as folhas picadas
    ½ ramo

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Eiwitten 9 g
Calorieën 1137 kJ / 273 kcal
Vetten 17 g
Koolhydraten 19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...