Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g cebola cortada em pedaços
- 60 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 100 g bolbo de aipo cortado em pedaços
-
100
g carne seca "Bündnerfleisch", cortada em tiras (2 cm aprox.)
of 100 g bresaola cortada em tiras (2 cm aprox.) - 30 g manteiga
- 80 g cevada perolada
- 900 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 100 g natas c/ 30-40% de gordura
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ ramo salsa, só as folhas picadas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1137 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas de frango com polenta
1 Std. 30 Min
Sopa de lentilhas e abóbora
5 Std. 20 Min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2h 15min
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 Std. 40 Min
Peru recheado ao molho de cranberry
Geen beoordelingen
Pasta de maçã e pimento
25 Min
Bolinhos de peixe estilo tailandês
Geen beoordelingen
Sopa de couve-flor e frango
40min
Sopa ribollita
45min
Tarte de pera e gengibre - TM5
40min
Sopa de bulgur e lentilhas vermelhas
55 Min
Creme de aipo e maçã
30 Min