Compatibele versies
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 50 g queijo parmesão
- 800 g água, mais q.b. p/ cozer os gnochi
- 200 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 500 g batata cortada em pedaços pequenos
- 1 ovo
- 280 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
Molho
- 50 g miolo de noz
- 200 g natas
- 100 g leite
- 100 g queijo gorgonzola
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3313.1 kJ / 791.9 kcal
- Eiwitten
- 26.3 g
- Koolhydraten
- 82.8 g
- Vetten
- 40.3 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 2008.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 Min
Gnocchi de marisco
1h 30min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1h 25min
Fritata com pesto de coentros e queijo de cabra
30min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50 Min
Pesto de couve e avelã
5 min
Falafel verde com molho de requeijão
8 Std.
Bolinhas de mandioca com molho de limão e sementes de papoila
1 Std.
Menu: Gnoquis com salsichas e espinafres e alperces a vapor com mel e noz
35 min
Spatzle com molho de queijo
25min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35 min
Risoto de beterraba
30min