Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 100 g onion, cut into quarters
- 20 g grapeseed oil
- 320 - 350 g beef, cooked and cut into pieces (see Tips)
- 40 - 50 g carrot, cooked and cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ - ½ tsp dried marjoram, to taste
Pierogi
- 250 g water, plus extra to cook
- 1 egg
- 20 g grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 pinch sea salt, plus extra to cook
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2043.2 kJ / 488.3 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 73.7 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 237.3 mg
Alternatieve recepten
Italian butter
10 min
Melon and cucumber sour mocktail
15min
Madurese chicken satay
1h 30min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables (TM5)
Keine Bewertungen
Little pots of chocolate créme
1h 15 min
Keftedes (meatballs)
2h 30 min
Spiced lamb roast (MEATER+®)
29h 50min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2h 30 min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Pina colada mocktail
5 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Cheesecakes in jars
4h