Apparaten en accessoires
Beef pierogi
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
6 portions
Ingrediënten
Filling
-
onion cut into quarters100 g
-
grapeseed oil20 g
-
beef cooked and cut into pieces (see Tips)320 - 350 g
-
carrot cooked and cut into pieces (see Tips)40 - 50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried marjoram to taste¼ - ½ tsp
Pierogi
-
water plus extra to cook250 g
-
egg1
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour plus extra to dust560 g
-
sea salt plus extra to cook1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
237.3 mg
Eiwitten
22.3 g
Calorieën
2043.2 kJ /
488.3 kcal
Vetten
10.9 g
Vezels
3.1 g
Verzadigd vet
2.1 g
Koolhydraten
73.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sourdough soup (White borscht)
96 Std. 30 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Campari Cocktail
Keine Bewertungen
Caramel toffees
Keine Bewertungen
Corn tortillas
1 Std. 50 Min
Pasta e fagioli
26 Std.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Beer batter fish
40 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Mini chicken kyivs
45 Min
Greek Fava dip
50 Min
Greek pita breads
1 Std. 15 Min