Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
- 100 g onion, cut into quarters
- 20 g grapeseed oil
- 320 - 350 g beef, cooked and cut into pieces (see Tips)
- 40 - 50 g carrot, cooked and cut into pieces (see Tips)
- ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ - ½ tsp dried marjoram, to taste
Pierogi
- 250 g water, plus extra to cook
- 1 egg
- 20 g grapeseed oil
- 560 g plain flour, plus extra to dust
- 1 pinch sea salt, plus extra to cook
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2043.2 kJ / 488.3 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 73.7 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 237.3 mg
Alternatieve recepten
Vanilla ice cream
12 Std.
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Charcoal Bao Buns
2 Std.
Portuguese green eggs
50 Min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 Min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1 Std. 20 Min
Horchata
24 Std. 10 Min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30h 25 min
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1h 15min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 Std.
Rainbow Cake
2 Std. 45 Min