Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 1 dente de alho
- 1 malagueta jalapeño s/ sementes, picada
- 30 g azeite
- 250 g grão-de-bico cozido escorrido
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de colorau
- 80 g água
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 2 - 3 pés de coentros, só as folhas
Recheio
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 50 g cebola
- 1 malagueta jalapeño s/ sementes, picada
- 90 g azeitonas verdes s/ caroço
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 400 g tomate em pedaços
-
300
g filetes de bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas, cortados em pedaços (3-4 cm)
of 300 g filetes de pescada s/ pele e s/ espinhas, cortados em pedaços (3-4 cm) - Coentros, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Sumo de limão q.b. p/ regar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2449.5 kJ / 585.5 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tabule de cevada cor-de-rosa e pistácio
40min
Moscow mule
10 Min
Seitan Wellington com legumes a vapor
1h 45 min
Couve roxa com maçã - TM6
1h 15min
Bolo de crepes com salmão marinado
1h 10min
Flans de ervilha e molho de queijo
40min
Arroz basmati de ervas e açafrão com frango
35min
Pão de cebola com massa-mãe
9h 15min
Salada de beterraba com halloumi
15 Min
Salada grega de espelta
30min
Dip de húmus de cenoura assada com palitos de vegetais crus
25min
Assado festivo de tofu e legumes da Anabela Jacinto
1u. 30min