Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 1 dente de alho
- 1 malagueta jalapeño s/ sementes, picada
- 30 g azeite
- 250 g grão-de-bico cozido escorrido
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de colorau
- 80 g água
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 2 - 3 pés de coentros, só as folhas
Recheio
- 5 pés de salsa, só as folhas
- 50 g cebola
- 1 malagueta jalapeño s/ sementes, picada
- 90 g azeitonas verdes s/ caroço
- 40 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 400 g tomate em pedaços
-
300
g filetes de bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas, cortados em pedaços (3-4 cm)
of 300 g filetes de pescada s/ pele e s/ espinhas, cortados em pedaços (3-4 cm) - Coentros, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Sumo de limão q.b. p/ regar
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 2449.5 kJ / 585.5 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 62.8 g
- Vetten
- 27.8 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tártaro quente de cogumelos
35min
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50min
Bao de jaca
1 Std. 40 Min
Tártaro de bacalhau e melancia
Geen beoordelingen
Mousse de chocolate vegan
2h 15min
Pasta de maçã e pimento
25min
Fajitas de tofu e vegetais
25min
Beringela assada com queijo de cabra - TM5
40min
Panquecas japonesas (Okonomiyaki)
30min
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Húmus de aproveitamento de legumes
10min
Mousse de chocolate negro
3h