Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 枝 新鮮巴西利 ,取葉
- 3 枝 新鮮香菜 ,取葉
- 25 克 紅蔥頭
- 1 枝 新鮮香艾菊 ,取葉
- 4 小撮 鹽 ,依個人口味調整
- 4 小撮 胡椒粉 ,依個人口味調整
- 350 克 鱈魚肉片
- 20 克 鮮奶油
- 30 克 檸檬汁
- 800 克 馬鈴薯 ,切小塊
- 50 克 奶油,有鹽或無鹽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1472 kJ / 350.3 kcal
- Eiwitten
- 21.3 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 717.5 mg