Apparaten en accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
3110 kJ /
743 kcal
Vetten
41 g
Vezels
24.1 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Prime Board
Geen beoordelingen
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Geen beoordelingen
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Geen beoordelingen
Vloeibare karamel
25min
Basis karamel
25min
Meringue spoken
12u. 25min
Koffiedessert
15min
Romige Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Karamelpudding
1u.
Karamelsaus
1u. 30min