
Apparaten en accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Voeding per 1 portie
Calorieën
743 kcal /
3110 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
41 g
Koolhydraten
79 g
Vezels
24.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux