Apparaten en accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
3110 kJ /
743 kcal
Vetten
41 g
Vezels
24.1 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Geen beoordelingen
Soefganiots
2u.
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Paastuin
Geen beoordelingen
Bessenmix-yoghurt
12u. 15min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Yoghurt met chocolade
12u. 25min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Karamelsaus
1u. 30min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Cheesecake
1u. 30min