Apparaten en accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
3110 kJ /
743 kcal
Vetten
41 g
Vezels
24.1 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Vanillevla met rabarber
50min
Glutenvrije quiche Lorraine
Geen beoordelingen
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Frambozen-pistache cake
4u. 35min
Vanillesiroop
30min
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen
Toffees
2u.
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1u.
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Kaiserschmarrn - Oostenrijkse pannenkoek
35min
Karamelsaus
1u. 30min