Apparaten en accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
3110 kJ /
743 kcal
Vetten
41 g
Vezels
24.1 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Crème pâtissière
15min
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Batch cooking - Basisrecepten
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Gazellehoorns
1u.
Huzarensalade
25min
Sangria
10min
Appelpunch
30min
Chocoladereep likeur
15min
Speculoospasta
10min