Apparaten en accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
3110 kJ /
743 kcal
Vetten
41 g
Vezels
24.1 g
Koolhydraten
79 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Paaspastei
Geen beoordelingen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14u. 20min
Basis karamel
25min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Frittata met gestoomde aardappelen
1u. 15min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Intense cacao muffins zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Gestoomde marmercake
1u. 30min
Soefganiots
2u.
Karameltaart
3u. 50min
Warme chocolademelk
10min