
Apparaten en accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Voeding per 1 portie
Calorieën
743 kcal /
3110 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
41 g
Koolhydraten
79 g
Vezels
24.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Mini monsters
1u. 25min
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Geen beoordelingen
Koken van speltgraan
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Walnoot Brittle
1u. 30min
200 g ui karameliseren
40min
Karnemelkijs met frambozen en sinaasappelsap
10min
Gestoomde spiegeleieren
15min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9u. 15min
Mojito
10min
Karamelpudding
1u.