Apparaten en accessoires
Karamel parfait
Voorbereiding. 20min
Totaal 7u.
10 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
No ratings
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1 h 40 min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
No ratings
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 h 30 min
Crème karamel (flan)
5 h 30 min
Gehakte uien
5 min
Caramel vanille bourbon saus
No ratings
Abrikozen ketchup
No ratings
200 g ui karameliseren
40 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min
Karamelsaus
1 h 30 min
Basilicumpesto
10 min