Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)
- 1 el azijn
Parfait
- 80 g geroosterde gezouten pinda's
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G., erg koud
- 5 eierdooiers
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1801 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 godz. 10 min
Rode kool met appel
1h 10min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Minuut koolsla
10min
Gazpacho van paprika, koriander en reductie van balsamico
Geen beoordelingen
Kip-miso stoofpot
1h 45min
Boekweit met champignons
25min
Gefermenteerde rode uien
96h
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Peperkoekkoekjes
2h 20min
Mexicaanse dip in laagjes
25min
Meringue spoken
12h 25min