Apparaten en accessoires
Karamel parfait
Voorbereiding. 20min
Totaal 7u.
10 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1u. 30min
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Lemon curd
20min
Vloeibare karamel
25min
Caramel vanille bourbon saus
Geen beoordelingen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Mangochutney
1u. 20min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Crème anglaise
15min