Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)
- 1 el azijn
Parfait
- 80 g geroosterde gezouten pinda's
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G., erg koud
- 5 eierdooiers
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1801 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Basis karamel
25 min.
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
IJskroon van meringue en frambozen
4h 10min
Beef Wellington
10h 10min
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Lemon curd
20 min.
Karamelpoeder
1h
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Nougatine
1h 30 min.
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30 min.
Gegratineerde coquilles
25 min.