Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)
- 1 el azijn
Parfait
- 80 g geroosterde gezouten pinda's
- 500 g opklopbare room, 30-40% V.G., erg koud
- 5 eierdooiers
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1801 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Italiaanse brunch
1h 30min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5h
Donkere chocolade koekjes met witte chocolade vulling
5 godz. 50 min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5h
Ijs van amarenakersen
8h 10min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min