
Apparaten en accessoires
Karamel parfait
Voorbereiding. 20min
Totaal 7u.
10 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Tempé
48u.
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Sangria
10min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
12u. 15min
Bessenlikeur
30min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9u. 15min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Chocoladereep likeur
15min