Apparaten en accessoires
Karamel parfait
Voorbereiding. 20min
Totaal 7u.
10 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mini kerstboompjes
45 min
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 godz.
Brioche
5 godz.
Gezouten-Karamelijs
14 godz.
Baba met rum
Brak ocen
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45 min
Koffiedessert
15 min
Koffielikeur
40 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min
Chocoladesaus
Brak ocen
Gevulde veggieslakken
45 min
Chocolade Moelleux
15 min