Apparaten en accessoires
Karamel parfait
Voorbereiding. 20min
Totaal 7u.
10 stuks
Ingrediënten
Karamelsaus
-
witte suiker250 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.200 g
-
water1030 g
-
boter koud, in één stuk (6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
azijn1 el
Parfait
-
geroosterde gezouten pinda's50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G. erg koud500 g
-
eierdooiers5
-
geroosterde gezouten pinda's30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1801 kJ /
430 kcal
Vetten
33 g
Vezels
0.6 g
Koolhydraten
28 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cookie Monster Cheesecake IJs
8 godz. 25 min
Pindakaas en koekjesijs
Brak ocen
Soefganiots
2 godz.
Paashaas macarons
Brak ocen
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Lang rijzende pizza
Brak ocen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Brak ocen
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Brak ocen
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1 godz. 35 min
Curryworst en linzen
1 godz.
Mojito
10 min
Crème anglaise
15 min