Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 120 g di acqua
- 50 g di zucchero
- 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
- 350 g di farina manitoba (farina ad alto contenuto proteico)
- 30 g di latte in polvere
- 1 uovo, medio (circa 60 g)
- 40 g di burro, morbido
- ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 1200 g di cosce di pollo con la pelle (circa 3) a pezzi (3 cm)
- 150 g di pasta Nyonya (vedere consigli)
- 20 g di curry in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di latte di cocco
- 1 uovo, leggermente battuto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2084 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 521 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2h 50min
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
1 godz.
Panna lime e nocciole
5min
Mousse al cioccolato per copertura
20 min
Torta Dobos
3 Std. 30 Min
Curry in polvere
15min
Spalla di manzo a Cottura Lenta con salsa al vino
53 Std.
Coppe di Garibaldi
1 Std. 5 Min
Pasta di zucchero
1h 10min
Sweet sushi
2 Std.
Rosette ricotta e spinaci con ragù di salsiccia
2 godz. 20 min