Apparaten en accessoires
Curried kraut
Voorbereiding. 20min
Totaal 168u. 20min
900 g
Ingrediënten
-
white cabbage cut into pieces (approx. 5 cm)600 g
-
sea salt2 tsp
-
carrots cut into pieces (3 cm)300 g
-
white onions peeled and cut into slices100 g
-
raisins50 g
-
fresh curry leaves cut into strips10
-
curry powder1 ½ tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 900 g
Natrium
4093.6 mg
Eiwitten
15 g
Calorieën
2142.2 kJ /
512 kcal
Vetten
3.4 g
Vezels
33.6 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
122.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Agedashi tofu
30min
Tempura vegetables
30min
Dumpling wrappers
1u.
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40min
Gin and juniper berry marmalade
1u. 30min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2u. 50min
Thai red curry paste
10min
Flat bread
25min
Spiced tomato chutney
30min
Sicilian iced coffee
4u. 10min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13u. 5min