Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Wasser
- 25 g frische Germ, zerbröselt
- 1 Prise Zucker
- 80 g Weißwein
- 60 g Schweineschmalz
- 25 g Olivenöl
- 500 g Weizenmehl, glatt
- 2 Eier (Größe M)
- 10 g Salz
Mariniertes Fleisch
- 600 g Schweinslungenbraten, in Scheiben (ca. 2 cm dick, 5 cm x 5 cm)
- 250 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- ½ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Eier
- 4 Eier (Größe M), aus dem Kühlschrank
- Wasser, zum Befüllen bis zur 1 l-Marke
Fertigstellung
- Weizenmehl, glatt
- 150 - 200 g Chorizo, in Scheiben (0,5 cm)
- 100 g Ibérico-Schinken, in dünnen Scheiben
- 1 Eidotter, verquirlt
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1118.2 kJ / 267.3 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 13.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 261.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Key Lime Pie
4u. 40min
Schweinslungenbraten im Weckerl
1h 45min
Purbacher Bohnenstrudel
45min
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
35 Min
Filet Wellington mit Erdäpfelpüree, Karotten und Madeirasauce
16 Std. 40 Min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1h 10min
Chili Chorizo Dog
2 godz. 50 min
"Cullen Skink" - Fischsuppe
45min
Lachs mit Pestokruste, Cherrytomaten und Schwammerlrisoni
1 Std. 50 Min
Key Lime Pie Eiscreme
5 Std. 15 Min
Mac 'n' Cheese
1h 20min
Mediterranes Hühnergeschnetzeltes mit Bulgur
50min