Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 30 g noz
- 2 tâmaras medjool s/ caroço
- 45 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 40 g molho de soja
- 30 g óleo de sésamo
- 10 g flocos de malagueta seca
- 15 g sementes de sésamo
- 30 g xarope de agave
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 1230 g água
- 100 g chicória cortada em pedaços (2 cm aprox.)
-
200
g massa tipo esparguete integral
of 200 g massa tipo farfalle integral - 50 g espinafres baby frescos
- 100 g cenoura cortada em fatias finas e em tiras
- 100 g abacate cortado em cubos (1,5 cm aprox.)
- 150 g tomate-cereja em metades
- 200 g tempeh cortado em cubos (1 cm aprox.)
- 20 g sementes de abóbora
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2898.3 kJ / 692.8 kcal
- Eiwitten
- 22.5 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 38.5 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 0.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolachas de macadâmia e chocolate
45min
Crepes de banana e espinafres com manteiga de amêndoa
45min
Uma sensação verde
15min
Bolachas de banana
25min
Creme vegan de caju e limão
35min
Gelado de skyr com baunilha e framboesa
10 godz. 15 min
Salada legumes com molho de romã
30min
Iogurte vegan de coco
12u. 25min
Piza de atum low carb
1h
Iogurte vegan de caju e baunilha
15ωρ. 30 λεπτ.
Caldo de aproveitamento de legumes
55min
Ratatouille com "arroz" de couve-flor
35min