Compatibele versies
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot and Ginger Sauce
- 2 ½ cm ginger, fresh, in pieces
- 1 stalk lemon grass, fresh, in pieces (2.5 cm)
- 1 serrano pepper, deseeded, in pieces
- 1 shallot, quartered
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 10 fresh cilantro leaves
- 10 fresh mint leaves
- 225 g carrot juice
- 115 g coconut milk, canned
- 60 g white wine
- ½ tsp lime juice
- ½ tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Seared Scallops
-
12
Atlantic deep-sea scallops, fresh, designation U10
of 12 scallops, large or jumbo, previously frozen - kosher salt, Diamond Crystal®, to taste
-
1
tbsp oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed
of 1 tbsp butter, unsalted, as needed - 2 garlic cloves, crushed, skin on
- 2 sprigs thyme, fresh, leaves only (optioneel)
- fleur de sel, as needed
- 10 fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 929 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 801 mg
Alternatieve recepten
Beef Stroganoff
1h
Manhattan Clam Chowder
55 min
Classic Mashed Potatoes
50min
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
Geen beoordelingen
Whole Chicken and Tabbouleh with Tomato and Mint
1h 15min
Fish Stock
Geen beoordelingen
Blue Mussels with Herbed Cream Sauce
30 min
Mixed Paella (Hestan Cue™) Metric
40min
Mixed Paella (Hestan Cue™)
40min
Beef Adobo
6 Std. 20 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min