Compatibele versies
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Basil Sauce
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp red pepper flakes, dried
- 795 g crushed tomatoes, canned (approx. 1 can)
- 1 tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Crispy Eggplant
- 1 eggplant, medium-sized (395-450 g)
- kosher salt, Diamond Crystal®, as needed to sprinkle
- 225 g oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed, to fry
- 60 g all purpose white flour
- 115 g panko breadcrumbs
- 15 g garlic powder
- 15 g onion powder
- 15 g paprika
- 3 eggs, large
- 20 basil leaves, fresh, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1220 mg
Alternatieve recepten
Breakfast Scones
30min
Beer Brats with Onions and Peppers
4sa 15 dk
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
45 Min
Vegetarian Japchae
45 Min
Light blue coloured eggs
Geen beoordelingen
Yu Sang
1h
Freekeh Risotto with Mushrooms
9h
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 Min
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45 Min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 Min
Olive Vegetable Rice
1h 5min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4h 20min