Compatibele versies
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tomato Basil Sauce
- 2 garlic cloves
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp red pepper flakes, dried
- 795 g crushed tomatoes, canned (approx. 1 can)
- 1 tsp kosher salt, Diamond Crystal®
Crispy Eggplant
- 1 eggplant, medium-sized (395-450 g)
- kosher salt, Diamond Crystal®, as needed to sprinkle
- 225 g oil, e.g. grapeseed, vegetable or canola, as needed, to fry
- 60 g all purpose white flour
- 115 g panko breadcrumbs
- 15 g garlic powder
- 15 g onion powder
- 15 g paprika
- 3 eggs, large
- 20 basil leaves, fresh, thinly sliced
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1368 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 1220 mg
Alternatieve recepten
Cucumber soup with prawn skewers
35min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1h 40min
Steamed Frittata Egg Cups
45min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Macadamia Pesto
10 menit
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Japanese Souffle Pancakes (Metric)
40min
Caterpillar Chocolate Roll
3h 15min
Hollandaise sauce
15min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1h 25min
Leek quiche
1h 45min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min