Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Strudelteig
- 250 g Weizenmehl, glatt
- 130 g Wasser, lauwarm
- 25 g Olivenöl
- 10 g Essig
- ½ TL Salz
- 1 EL Olivenöl
Spinatfülle
- 1 Bund Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Bund frische Dille
- 130 g rote Zwiebeln, halbiert
- 3 - 4 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1200 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt (Abtropfgewicht ca. 600 g)
- 400 g Erdäpfel, festkochend, am Vortag gekocht, geschält, in Stücken (2 cm)
- 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, frisch gerieben
- 300 g Feta
Fertigstellung
-
Rapsöl
of Kokosöl zum Einfetten - Weizenmehl, glatt, zum Bemehlen
- 2 EL Olivenöl
- 1 Ei, verquirlt
-
1
EL Sesam, weiß
of 1 EL Schwarzkümmelsamen, ganz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2076 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 1078 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Erdäpfeln, Steinpilzen und Bratwurst
3h
Pide (Langzeitgare)
23sa 10 dk
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Erdnusskuchen mit Frosting
1 Std. 20 Min
Gefüllte Fenchel-Mangold-Paranthas
1 Std. 10 Min
Pav-Buns
3h
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2h
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12 godz. 35 min
Apfelkuchen mit Weinteig
1 Std. 15 Min
Pikante Sterzschnitten
55 Min
Schoko-Marmorgugelhupf
1 Std. 40 Min
Topfentorte mit Streusel
1 Std. 55 Min