Spinatschnecke

Spinatschnecke

4.0 20 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u. 30min
6 Portionen

Ingrediënten

Strudelteig
  • Wasser lauwarm
    130 g
  • Olivenöl
    25 g
  • Essig
    10 g
  • Salz
    ½ TL
  • Weizenmehl, glatt
    250 g
  • Olivenöl
    1 EL
Spinatfülle
  • Petersilie Blättchen abgezupft
    1 Bund
  • frische Dille
    1 Bund
  • rote Zwiebeln halbiert
    130 g
  • Knoblauchzehen
    3 - 4
  • Olivenöl
    30 g
  • Blattspinat, TK aufgetaut und ausgedrückt (Abtropfgewicht ca. 600 g)
    1200 g
  • Erdäpfel, festkochend am Vortag gekocht, geschält, in Stücken (2 cm)
    400 g
  • Salz
    1 TL
  • Muskatnuss, frisch gerieben
    ¼ TL
  • Feta
    300 g
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
Fertigstellung
  • Rapsöl
    Kokosöl
  • Weizenmehl, glatt zum Bemehlen
  • Sesam, weiß
    1 EL
    1 EL Schwarzkümmelsamen, ganz
  • Olivenöl
    2 EL
  • Ei verquirlt
    1

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 Portion

Natrium 1078 mg
Eiwitten 20 g
Calorieën 2076 kJ / 496 kcal
Vetten 27 g
Vezels 8 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 43 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...