Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g chalota
- 20 g azeite
- 6 espargos verdes cortados em pedaços (1 cm aprox.)
- 5 morangos cortados em metades
- 170 g água
-
1
c. sopa de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 80 g massa tipo fusilli de espelta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Taças de couve roxa com frango
25min
Bolo vegano de nozes e passas
55min
Cozer 500 g de ananás
Geen beoordelingen
Bolo de matcha
45 min
Escalopes de vitela com redução de morango
30min
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45 min
Salmão em molho de cogumelo com batatas
50 min
Fajitas de bacalhau com pasta de grão-de-bico
Geen beoordelingen
Polvo com creme de curgete
1h 5min
Frango com alho e uvas
2 godz. 10 min
Peixe agridoce com arroz
1h 5min
Curgete com camarão e pesto de ervilhas
25min