Massa cremosa de espelta com espargos e morangos
TM6 TM5

Massa cremosa de espelta com espargos e morangos

3.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 30 g chalota
  • 20 g azeite
  • 6 espargos verdes cortados em pedaços (1 cm aprox.)
  • 5 morangos cortados em metades
  • 170 g água
  • 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
    of 1 cubo de caldo de legumes
  • 80 g massa tipo fusilli de espelta

Voeding
per 1 dose
Calorieën
2243 kJ / 536 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
74 g
Vetten
22 g
Verzadigd vet
3 g
Vezels
7 g
Natrium
20 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten