Massa cremosa de espelta com espargos e morangos

Massa cremosa de espelta com espargos e morangos

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
1 dose

Ingrediënten

  • chalota
    30 g
  • azeite
    20 g
  • espargos verdes cortados em pedaços (1 cm aprox.)
    6
  • morangos cortados em metades
    5
  • água
    170 g
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. sopa de
    1 cubo de caldo de legumes
  • massa tipo fusilli de espelta
    80 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 20 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 2243 kJ / 536 kcal
Vetten 22 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 74 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...