Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g chalota
- 20 g azeite
- 6 espargos verdes cortados em pedaços (1 cm aprox.)
- 5 morangos cortados em metades
- 170 g água
-
1
c. sopa de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 80 g massa tipo fusilli de espelta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 22 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 20 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Molho de noz com legumes crus
5min
Dip de iogurte e pesto de coentros e kale
10min
Pão mediterrâneo sem glúten
1 godz. 15 min
Pudim de morcela com trilogia de manga
9 Std. 30 Min
Tártaro de bacalhau e melancia
Geen beoordelingen
Salada de rosbife com molho de malagueta e coentros
13hod.
Batatada - Bolo de batata doce
2h 25 min
Panadinhos de legumes e aveia
1h 10min
Caril thai vegetariano
35 min
Bolo cru de cenoura
5 Std. 30 Min
Chiffon de laranja quase sem açúcar
1 godz. 15 min
Sobremesa de abacate
5min