Apparaten en accessoires
仔姜牛肉丝
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
牛里脊 切丝250 克
-
剁椒1 茶匙
-
料酒 (约1汤匙)15 克
-
菜籽油30 克
-
新鲜小米椒2 根
-
蒜头2 瓣
-
辣豆瓣酱 选用郫县豆瓣酱10 克
-
泡姜 切丝水里浸泡10分钟沥干120 克
-
新鲜青辣椒 切丝30 克
-
糖 (约2茶匙)10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1152.5 mg
Eiwitten
28.8 g
Calorieën
1413 kJ /
338 kcal
Vetten
19.5 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
12.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
地道中国菜:夏日的甘甜
11 recepten
China
China