仔姜牛肉丝

仔姜牛肉丝

4.3 7 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 牛里脊 切丝
    250 克
  • 剁椒
    1 茶匙
  • 料酒 (约1汤匙)
    15 克
  • 菜籽油
    30 克
  • 新鲜小米椒
    2 根
  • 蒜头
    2 瓣
  • 辣豆瓣酱 选用郫县豆瓣酱
    10 克
  • 泡姜 切丝水里浸泡10分钟沥干
    120 克
  • 新鲜青辣椒 切丝
    30 克
  • (约2茶匙)
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1152.5 mg
Eiwitten 28.8 g
Calorieën 1413 kJ / 338 kcal
Vetten 19.5 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 12.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...