Apparaten en accessoires
樹子蒸虱目魚
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
虱目魚肚 (約200-250克)1 片
-
醬油10 克
-
樹子 去籽,略微切碎40 克
-
薑 切片10 克
-
水500 克
-
蔥 切絲 (裝飾用)10 克
-
新鮮紅辣椒 切絲 (裝飾用)5 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
291.5 mg
Eiwitten
22.3 g
Calorieën
775.7 kJ /
185.4 kcal
Vetten
9.5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
589.7 g
Koolhydraten
1.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
57 recepten
Taiwan
Taiwan