Apparaten en accessoires
泰式酸魚湯
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 人份
Ingrediënten
-
新鮮紅辣椒 切段2 根
-
蒜頭15 克
-
紅蔥頭30 克
-
蝦醬¼ 茶匙
-
水1200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
牛番茄 切片1 顆
-
鱸魚 切塊(約5公分)500 克
-
新鮮蠔菇 切片8 片
-
檸檬汁10 克
-
魚露1 ½ 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
44.3 g
Calorieën
1415 kJ /
338 kcal
Vetten
11.4 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
13.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A-TY 泰國媽媽味
10 recepten
Taiwan
Taiwan