泰式酸魚湯

泰式酸魚湯

2.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮紅辣椒 切段
    2 根
  • 蒜頭
    15 克
  • 紅蔥頭
    30 克
  • 蝦醬
    ¼ 茶匙
  • 1200 克
  • ¼ 茶匙
  • 牛番茄 切片
    1 顆
  • 鱸魚 切塊(約5公分)
    500 克
  • 新鮮蠔菇 切片
    8 片
  • 檸檬汁
    10 克
  • 魚露
    1 ½ 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 44.3 g
Calorieën 1415 kJ / 338 kcal
Vetten 11.4 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 13.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...