泰式酸魚湯
TM5 TM6

泰式酸魚湯

2.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

  • 2 根 新鮮紅辣椒, 切段
  • 15 克 蒜頭
  • 30 克 紅蔥頭
  • ¼ 茶匙 蝦醬
  • 1200 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 1 顆 牛蕃茄, 切片
  • 500 克 鱸魚, 切塊(約5公分)
  • 8 片 新鮮蠔菇, 切片
  • 10 克 檸檬汁
  • 1 ½ 大匙 魚露

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1415 kJ / 338 kcal
Eiwitten
44.3 g
Koolhydraten
13.6 g
Vetten
11.4 g
Vezels
1.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten