Apparaten en accessoires
竹筍蛤蜊雞湯
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 人份
Ingrediënten
-
水2500 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 (仿土雞),切段600 克
-
新鮮竹筍 綠竹筍,切滾刀塊,約 2 支280 克
-
嫩薑 切片5 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
鹽 依照人口味調整½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
595.3 mg
Eiwitten
23.8 g
Calorieën
1078.1 kJ /
257.7 kcal
Vetten
16.5 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
2.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
極智烹飪 TM7
200 recepten
Taiwan
Taiwan