紅燒牛肉湯

紅燒牛肉湯

4.8 146 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 切片
    5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 15 克
  • 牛腱肉 去筋膜、切塊(厚約1.5公分)
    400 克
  • 醬油
    50 克
  • 辣豆瓣醬 依個人口味添加
    50 克
  • 冰糖
    20 克
  • 番茄 切塊
    100 克
  • 白蘿蔔 (optioneel) 切塊
    150 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    150 克
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 900 克
  • 切蔥花
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 20.238 g
Calorieën 1478 kJ / 353 kcal
Vetten 23.946 g
Vezels 2.535 g
Koolhydraten 14.038 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...