Apparaten en accessoires
茄香牛尾湯
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 25min
4 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)180 克
-
蕃茄 去皮,切塊(約2公分)350 克
-
去皮牛尾 先以熱水川燙去血水500 克
-
水1000 克
-
玉米筍 切斜段(約3公分)100 克
-
鹽1 茶匙
-
九層塔10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
11.9 g
Calorieën
3927.2 kJ /
939.5 kcal
Vetten
94 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
13.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
養生有鈣念
11 recepten
Taiwan
Taiwan