蒜香蛤蜊卜卜鍋

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    30 克
  • 香油
    20 克
  • 切片
    5 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克
  • 1200 克
  • 米酒
    30 克
  • 蠔油
    50 克
  • 娃娃菜 剝散,切段
    150 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 人份

Natrium 4524.3 mg
Eiwitten 78.8 g
Calorieën 3115.8 kJ / 744.7 kcal
Vetten 25.7 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...