韓式嫩豆腐鍋

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 切蔥花
    15 克
  • 15 克
  • 豬絞肉
    100 克
  • 韓國辣椒醬
    25 克
  • 醬油
    20 克
  • 蠔油
    15 克
  • 1 小撮
  • 700 克
  • 櫛瓜 切片
    100 克
  • 金針菇 切除根部,剝散
    1 包
  • 嫩豆腐 用湯匙挖成不規則形狀
    300 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    250 克
  • 新鮮蚵仔 瀝乾
    120 克
  • 切蔥花

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 974.1 mg
Eiwitten 24 g
Calorieën 1050 kJ / 251 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 9.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...