Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta vermelha s/ sementes, cortada em pedaços
- 3 pés de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 50 g azeite
- 100 g vinho branco
- 1 c. chá de sementes de funcho (optioneel)
- 200 g polvo descongelado cortado em pedaços (2 cm)
- 400 g tomate em pedaços
- 200 g água
- 300 g batata cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 1 folha de louro
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 10 g açúcar amarelo
- ¼ c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de paprika picante
- 1 c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta
-
300
g filete de bacalhau fresco s/ pele
of 300 g filete de bacalhau s/ pele, descongelado - 100 g amêijoa fresca e limpa
- 150 - 200 g miolo de camarão
- 1 c. chá de raspa de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1057 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 657 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ensopado de cabrito
40 min
Caldeirada de peixe
45 min
Caldeirada de peixe
45 min
Pipis
1h
Caldeirada de bacalhau
40 min
Garoupa com sabor mediterrânico
1h
Caldeirada à algarvia
3 godz.
Coelho à caramela
13u.
Caldeirada de marisco
40 min
Caldeirada de Lulas
45 min
Feijão branco com lulas e chouriço
45 min
Lulas guisadas
50 min