Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 malagueta vermelha s/ sementes, cortada em pedaços
- 3 pés de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 50 g azeite
- 100 g vinho branco
- 1 c. chá de sementes de funcho (optioneel)
- 200 g polvo descongelado cortado em pedaços (2 cm)
- 400 g tomate em pedaços
- 200 g água
- 300 g batata cortada em pedaços (3 cm aprox.)
- 1 folha de louro
- 20 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- 10 g açúcar amarelo
- ¼ c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de paprika picante
- 1 c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta
-
300
g filete de bacalhau fresco s/ pele
of 300 g filete de bacalhau s/ pele, descongelado - 100 g amêijoa fresca e limpa
- 150 - 200 g miolo de camarão
- 1 c. chá de raspa de limão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1057 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 10 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 657 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz com bacalhau, ovo e salsa
1h
Guisado de bacalhau à Italiana com batata a vapor
50min
Lombos de coelho com rosmaninho em sous-vide e ninhos de batata-doce, curgete e cenoura
Geen beoordelingen
Sopa de entulho com tortellini
30min
Sopa de peixe alentejana
40min
Guisado de frango – na massa
3h 5 min
Salada grega de espelta
30min
Salada morna de lulas e camarão com legumes e ovo
50min
Sopa da panela
30min
Rolo recheado com espinafres e queijo
50min
Caldeirada de polvo
1h
Arroz com carne e brócolos
50min