Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker caliente
- 30 g de granos de trigo
- 30 g de granos de centeno
- 20 g de pan rallado (ver sugerencia)
- 25 g de semillas de lino
- 20 g de semillas de sésamo
- 40 g de copos de avena
- 300 g de agua
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 100 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 340 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla fría
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 4 cucharadas de semillas de sésamo
- 1 cucharada de sal gorda (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20min
Bollitos de hinojo y alcaravea
14 Std.
Pan de calabaza y arándanos con masa madre
16hod. 20min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14 godz. 30 min
Pan corsario doble
Geen beoordelingen
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25hod. 20min
Pan Venecia
17h 10min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min