![Barritas crujientes malteadas Barritas crujientes malteadas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc8a92e9-be01-47ea-a31c-5fd1498b8709/Derivates/5875802d-4a45-4f30-9f00-1fdfa2ae35b4.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soaker caliente
- 30 g de granos de trigo
- 30 g de granos de centeno
- 20 g de pan rallado (ver sugerencia)
- 25 g de semillas de lino
- 20 g de semillas de sésamo
- 40 g de copos de avena
- 300 g de agua
Masa
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 100 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 340 g de harina de fuerza
- 10 g de mantequilla fría
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 4 cucharadas de semillas de sésamo
- 1 cucharada de sal gorda (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 33.1 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
3 Std. 40 Min
Panecillos de espelta
16h 30 min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45 min
Bocaditos de manzana y nueces
50 min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20 min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan de espelta
2 Std. 20 Min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15 min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2hod. 40min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min