Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 210 g de agua fría
-
1
cucharadita de sirope de cebada malteada
of 1 cucharadita de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de bicarbonato
- semillas de sésamo para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1610 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan greñado art
3h 30min
Fougasse con masa madre
14 godz. 30 min
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45 min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Pan relleno de pollo al curry nyonya
2 godz. 15 min
Tortitas japonesas
30min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min