Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de trigo
- 250 g de agua
- 50 g de pie de masa de trigo
- 250 g de harina de fuerza
Masa principal
- 150 g de agua fría
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 100 g de harina integral de centeno
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 10403 kJ / 2486 kcal
- Eiwitten
- 80.6 g
- Koolhydraten
- 495.3 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 29.1 g
- Natrium
- 4945.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panecillos de espelta
16h 30min
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan payés con masa madre
16 godz.
Pan retorcido con masa madre
16 godz.
Panecillos de patata
15h
Masa madre en polvo
24hod. 10min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30min
Pan a la plancha, brocheta de cordero lechal con verduras y salsa de queso
9h 15min
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min
Chapata con masa madre
17h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min