Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 600 g de harina de trigo
- 300 g de agua tibia
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada - ½ cucharadita de azúcar
- 2 cucharaditas de sal
- 50 g de aceite de oliva
Mantequilla de hierbas
- 1 - 2 dientes de ajo
- 70 g de cebolla en trozos
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 10 g de hojas de albahaca fresca
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 752.2 kJ / 179.8 kcal
- Eiwitten
- 3.6 g
- Koolhydraten
- 23.8 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 351.7 mg
Alternatieve recepten
Pan de caja
2sa 15 dk
Pan de Viena con chorizo
45 Min
Pollo asado al estilo cajún
1h 25min
Grisinis trenzados
2sa 30 dk
Galletas cremosas de nuez con chispas de chocolate
45 Min
Pan plegado de ajo y hierbas
1sa 40 dk
Bagels con jamón y tomate
1h 10min
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30 dk
Trenza de leche
2sa 30 dk
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Brioche con crumble (Challahs)
1h 30min
Pan de Pascua Cozonac (Kozunak)
5 Std.