Compatibele versies
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 110 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 90 g de harina integral de centeno
Masa principal
- 1 cucharada de aceite para engrasar
- 240 g de agua fría
-
10
g de sirope de cebada malteada
of 10 g miel - 1 g de levadura prensada fresca
-
210
g de harina integral de centeno
of 210 g de harina de centeno - 230 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 ½ cucharadita de semillas de hinojo
- 1 cucharadita de alcaravea en grano
- ½ cucharadita de semillas de cilantro molidas
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 7648 kJ / 1893 kcal
- Eiwitten
- 52 g
- Koolhydraten
- 372 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 31.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17h
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Hogaza mediterránea con masa madre, queso y salvia
16h
Pan retorcido con masa madre
16h
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16hod. 15min
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
14 Std. 30 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16h 10min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 godz. 45 min
Chapata con masa madre
17h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min